FrP - rett fra levra (Innbundet)

en historie om svik, løgn og suksess

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 423
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205485457
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale FrP - rett fra levra
Endelig boken for og om «folk flest»!

Senhøsten 2011: Fiendskapet mellom partigründer Carl I. Hagen og hans etterfølger Siv Jensen når frysepunktet. Partiet er handlingslammet. Oppslutningen raser. Høsten 2013: Det utenkelige skjer - sju statsråder fra landets mest utskjelte parti inntar plass ved Kongens bord.
........ Hvordan gjenreiste Siv Jensen partiet på rekordtid? Hvordan lyktes hun i å skape begeistring for et regjeringsprosjekt i et parti som hadde vært 40 år i opposisjon? Gunnar Ringheim, politisk reporter i Dagbladet, har gjennom årtier fulgt utviklingen i Fremskrittspartiet, fra turbulente landsmøter med markante innslag av useriøse delegater til organiseringen av et moderne politisk parti.
........ Veien til regjeringskontorene er blitt til etter knallhard kamp om den politiske retningen og om de personlige maktposisjonene i Fremskrittspartiet. Tilbake på slagmarken.ligger en rekke politikere med knuste ambisjoner, fortsatt bitre over å ha blitt kastet ut av partiet. I FrP rett fra levra forteller 50-60 sentrale politikere og rådgivere i FrP åpenhjertig fra innsiden av partiet, og demonstrerer en takhøyde som ikke finnes i noe annet politisk parti i Norge.

Til toppen

Andre utgaver

FrP - rett fra levra
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Gunnar Ringheim: