Frykt & forventning (Innbundet)

en gründerhistorie

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 206
Forlag: Staal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269046007
Omtale Frykt & forventning
Etter 18 år som rådgiver og leder i norsk reklamebransje så jeg bokstavelig talt lyset som skulle lede meg ut i helt nye erfaringer, utfordringer og følelser.

Mitt eventyr startet med forelskelsen i en prototype av en solcellelampe og fortsatte frem til lampen hadde nådd ut til nær to millioner flyktninger gjennom FN og flere tusen «vanlige folk» i Afrika, Asia, Norge, Europa og USA.

Dette er min fortelling som gründer fra disse fire årene. Fire år med frykt og forventning, fantastiske reiser, frustrasjon, forbannelse og enestående suksess takket være alle de gode menneskene som har gjort det hele mulig. Jeg håper den kan være til inspirasjon for andre som tenker på å realisere sin egen drøm, og alle som ønsker å studere entreprenørskap som fag. Jeg håper også at boken kan bidra med relevante tips, råd og faglige innspill på en slik reise, og at mine erfaringer vil gi innblikk i hvilke personlige utfordringer en gründer må være forberedt på å møte.

Kristian Bye

"Boken er god - veldig god - den har et marked hos alle som er interessert i Sosialt Entreprenørskap spesielt og alle som er interessert i entreprenørskap, generelt. Den er vel egnet som sekundær litteratur på alle høyskoler som driver med denne typen studier."

Patrick Verde - Tidl. ansvarlig for kurs i Vekststrategi - Høyskolen Kristiania

«På noen få timer gikk jeg fra å være skeptisk til å bli rørt til tårer, til å le høyt og være forbløffet. Den tillitsfulle og ærlige fortellerstemmen holdt meg i spenning gjennom hele historien, og viste at det å lage en enkel solcellelampe var fylt av indre og ytre drama enhver Hollywoodfilm verdig. Jeg oppdaget også at lampen faktisk gjorde verden til et bedre sted. »

Fra forordet til Maria Amelie. Journalist og forfatter

Til toppen