Gladkokkens beste til hverdag og fest (Innbundet)

Forfatter:

Gladkokken vet hva som skal til for å skape god stemning rundt bordet, og med gode råd og smarte tips fra denne erfarne kokken, kan du lage smakfulle måltider til både hverdag og fest.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202677176
Kategori: Kokebøker og Mat og drikke
Omtale Gladkokkens beste til hverdag og fest

Laget med kjærlighet
- servert med et smil

Jan Henrik Syversen, kjent som Gladkokken, deler sine beste oppskrifter til hverdag og fest med deg. En ting er helt sikkert, du blir glad av god mat – skikkelig glad.

I tillegg til oppskrifter på deilige varme og kalde retter, får du også smaksrike grilloppskrifter, sauser og flere søte fristelser. Han har dessuten med kjente cocktailer og drinker, mikset slik han foretrekker og en overraskende grillcocktail for de vågale. Gladkokken vet hva som skal til for å skape god stemning rundt bordet, og med gode råd og smarte tips fra denne erfarne kokken, kan du lage smakfulle måltider til både hverdag og fest.

Du kan velge deilige retter som blant annet saftig spareribs, grillet svinenakke, stekt eller grillet squash med yoghurtdressing, hjemmelaget pasta og pizza med hvit saus. Du får råd og tips til hvordan du kan lage dine egne krydderblandinger, som tacokrydder og urtesalt, og BBQ-sauser som setter en ekstra spiss på maten.

Å lykkes på kjøkkenet

Gladkokken skrev i alle år ned oppskriftene sine i en slitt, blå bok som han hadde på kjøkkenet. Etter sukesessen i MasterChef Norge og for å enklere kunne dele oppskriftene med familie og venner laget han bloggen Gladkokken. 

Bloggen fikk raskt mange følgere og mange positive tilbakemeldinger på oppskriftene. Og slikt blir det bok av. I denne kokeboken vil jeg dele med deg mine aller beste oppskrifter. Både sommerlig mat som spises hele året, grilloppskrifter, søte avslutninger, sandwicher, krydderblandinger, sauser og dressinger og, ikke minst, noe godt i glasset som kan nytes før, etter eller under måltidet.

Bon appétit! Jan Henrik, Gladkokken

Deilige sandwicher
Varme og kalde fristelser
Godt fra grillen
Dressinger og sauser
Krydderblandinger og rubber
Søte fristelser
Godt i glasset

Laget med kjærlighet, servert med et smil. Da blir det aldri feil.

 

Jan Henrik Syversen, en matglad hobbykokk fra Oslo, var med i programmet MasterChef Norge for noen år siden. Det ble starten på eventyret Gladkokken og en av Norges mest populære matblogger, Gladkokken.no. Han stortrives med alle sine aktiviteter og holder foredrag, matkurs og deltar på andre evenementer for å spre det glade budskapet om god mat.

Til toppen