God glid (Heftet)

slik knekker du smørekoden

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 174
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205450875
Omtale God glid
Slik får du godt feste og god glid på skiene! Skiløperpappa Hans Olav Hamran begynte å skrive om skismøring for foreldre i den lokale skiklubben. Det ble en omfattende oppgave. I smørebodene skjermer nemlig mange sine hemmeligheter. Hamran brukte syv år for å knekke koden. Nå vil han dele med flere, og boka God glid er resultatet.  Tester forfatteren har gjort, viser at overraskende mange produkter og metoder har liten funksjon og fint kan erstattes av enklere og rimeligere framgangsmåter. I boka lærer han deg på en lettfattelig måte hvordan du skal legge glider og festesmøring for tur, trening og renn.  Boka har enkle, gjennomprøvde smøretabeller for alle forhold: Bruker du disse, får du ski med godt feste og god glid! I tillegg er 21 korte smørevideoer tilgjengelige via en gratis app som kan lastes ned til alle smarttelefoner og nettbrett. Forløsende skibok
I fjor kjøpte jeg en e-bok. God glid het den, skrevet av en skipappa fra Koll i Oslo, Hans Olav Hamran. Jeg likte den ved første gjennomlesing, men kunne ikke skrive om den i fjor. Hvordan visste jeg om rådene virkelig var gode? Nå er de testet, på omtrent hundre mil med skigåing. De er gode.  Thomas Boe Hornburg / Aftenposten (7/2-15) Last ned gratis til iPhone og iPad.
Last ned gratis til Android.Du kan også se alle smørevideoene på www.gyldendal.no/godglid. Her finner du også noter med flere lenker.

Til toppen