Grunnleggende regnskap (Heftet)

en oversikt

Forfatter:

og

David Keeping (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 288
Illustratør: Keeping, David
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205510784
Omtale Grunnleggende regnskap
Denne boken er skrevet for emnet grunnleggende regnskap i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon.

Grunnleggende regnskap - en oversikt er en lærebok som gir leseren en god forståelse av grunnleggende bokføring og regnskap. Den er spesielt egnet til innledende kurs i regnskap på bachelorprogrammer i økonomi og administrasjon og kan også brukes til forkurs i regnskap eller andre grunnleggende regnskapskurs. Gründere og andre som ønsker å føre sine egne regnskaper kan også ha god nytte av boken.
Læreboken har en logisk og ryddig struktur og i denne nye utgaven er det lagt vekt på å legge stoffet tett opp mot praksis. Det vises også i enda større grad at regnskap både er et bedriftsøkonomisk og et juridisk fag med mange regler. Spesielt bokføringsreglene blir grundig gjennomgått. Praktisk regnskapsarbeid blir stadig mer digitalisert og i hvert kapittel vises hvordan teoriene kan brukes i praktisk bokføring.
Alle kapitlene har konsise oppsummeringer, oppgaver og løsningsforslag. På gyldendal.no/grunnleggenderegnskap er det lagt ut komplette løsningsforslag til oppgavene og egne ressurser til forelesere.

Til toppen