Hekle 75 fargerike sekskanter (Innbundet)

Forfatter:

May Britt Bjella Zamori (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 75 Colourful hexagons to Crochet
Oversatt av: Zamori, May Britt Bjella
ISBN/EAN: 9788202570859
Kategori: Heklebøker
Omtale Hekle 75 fargerike sekskanter

Lær 75 heklede sekskanter - et oppslagsverk for ekte hekleglede

Dette er boka for deg som vil kose deg med små håndarbeidsprosjekter, og vipps har du nok sekskanter til å sette sammen til et teppe, sjal, pute, veske eller noe annet. I tillegg til de 75 mønstrene finner du også informasjon om hvilke garn som anbefales, hekleutstyr og teknikker, og dessuten oppskrifter som viser hva du kan bruke sekskantene til. Et hekleprosjekt som dette er perfekt å ta med seg i vesken på ferie eller underveis til jobb. Din beste restegarnvenn!

Først i boka finner du en sekskantvelger, der vises alle sekskantene samlet, for å hjelpe deg med å sammenligne og velge riktig design til prosjektet ditt. Sekskantene er organisert etter størrelse, noe som gjør det enkelt å blande mønstrene.

I midten av boka finner du oppskriftene på de 75 sekskantene, mange er også vist i ulike fargevarianter. Hver sekskant kommer med et skrevet mønster, et diagram og et tydelig bilde. De er inndelt i kapitler for nybegynnere, viderekomne og erfarne heklere. På slutten av hvert kapittel vil du finne én eller to oppskrifter hvor sekskantene er satt sammen, for å gi deg noen ideer om hvordan du kan bruke dem.

Helt til slutt finner du et kapittel om utstyr og teknikker. En illustrert, omfattende og detaljert veiledning, som inneholder alt du trenger å vite for å komme i gang med sekskantene.

 

Lag ditt eget design - du kan det!

Med 75 ulike mønstre har du et hav av muligheter til å hekle noe helt unikt. Sett sammen farger og ulike sekskantmønster til vakre sjal, tepper og andre heklegleder. Boka har så gode forklaringer både i tekst, bilder og tegninger, at dette er noe alle får til enten du er nybegynner eller en mer erfaren hekler. Her vil du helt sikkert finne noe for enhver smak og stil.

 

Til toppen

Utdrag

Jeg elsker å designe heklemønstre som andre kan bruke og glede seg over. Hobbyrommet mitt er et konstant kaos med aktivitet, og Hubble, katten min, er alltid i nærheten for å si sin mening. De store bunkene med fargerike nøster, de overfylte kurvene med ull og mine trofaste heklenåler, venter alltid på å bli brukt. Jeg elsker å fylle armene mine med garn, ordne lekkerbiskenene til fine fargekombinasjoner, og deretter den beste biten, lage et mønster. Heklenålene mine har vært opptatt med å endre garn til heklede sekskanter i det siste - nå kan dine heklenåler gjøre det samme! Sekskanter er like tradisjonelle som bestemorsruter og like populære nå som før. De er lette å ta med seg og kan brukes til mye, du kan ta dem med deg når du er ute, og det er fort gjort å hekle en sekskant eller to om kvelden. Etter kort tid har du en stabel med fargerike sekskanter som er stor nok for prosjektet ditt. Jeg har fylt denne boken med et utvalg av sekskanter i flere ulike stiler, pluss fem flotte oppskrifter. Du kan blande sekskantene og hekle et unikt teppe, som sikkert vil bli satt pris på. Sekskantene brukes ikke bare til tepper, du kan også lage skjerf, vesker, puter og klær. Du kan bruke mønstrene og oppskriftene i denne boken som inspirasjon til å lage det du ønsker. Å designe disse sekskantene har vært veldig morsomt, og jeg håper boken vekker interesse og vil inspirere deg til å få fart på heklenålen og kreere fantastiske ting.

Ha det gøy med heklingen!

Til toppen