Helårskroppen (Fleksibind)

Trening og mat for en sunn og glad kropp

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Helårskroppen
ISBN/EAN: 9788202569273
Kategori: Kosthold og trening
Omtale Helårskroppen

Finn treningsgleden! Lag enkel og sunn mat!

Vær glad i kroppen din 365 dager i året, sommer som vinter, ved å finne balansen i hverdagen mellom trening og mat.

Treningsfrue er navnet på en av Norges mest profilerte treningsblogger, bloggen ble blant annet kåret i Vixen award til vinner av Årets treningsblogg 2016. Bak denne bloggen finner vi Camilla Aastorp Andersen og hun slår et slag for Helårskroppen, at man skal være glad i kroppen sin 365 dager i året, trene etter egne forutsetninger og spise jevnt og sunt, året rundt.

Litt av alt og alt med måte er Treningsfrues motto.

Treningsfrue har alltid vært opptatt av å trene, og gjennom de siste årene har hun testet ut ulike treningsformer som har gitt henne ny kunnskap og treningsglede, og fremfor alt har hun funnet ut at hun har fått økt mestringsfølelse når hun tester ut nye ting. Boka oser av Camillas positive energi, hun snakker om overskuddet hun henter gjennom en treningsøkt, og også helseeffektene av å holde seg i form.

Med boka håper hun å bidra til økt treningsglede, motivasjon og kunnskap, særlig hos jenter og unge kvinner. Boka inneholder treningstips, hvordan komme i gang, hvordan tilpasse treningen til egen livsstil, og hun deler også sine favorittoppskrifter fra bloggen sin.

 

Camilla er utdannet personlig trener, er opptatt av å være en god rollemodell for unge kvinner

 

Til toppen