Hellige valg (Innbundet)

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 287
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sacred choices
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788204131607
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hellige valg

Er du lojal mot dine evner og ressurser?

Eller ligger din lojalitet hos stammene du tilhører?
Uskrevne regler fra vi er barn - fra familie, venner, skole og samfunn - hindrer oss ofte i å leve det tilfredsstillende, sunne og lykkelige livet vi er ment å leve. Uten at vi forstår det. For vi kjenner ingen annen virkelighet.

Medisinsk intuitive Christel Nani ser gang på gang hvordan stammereglene er i konflikt med vår egen sannhet.Vårt energifelt avslører misforholdet.
Hun viser deg hvordan du gjør et hellig valg - endrer reglene på områder som jobb, helse og parforhold, slik at de blir i harmoni med din sjel, dine talenter, dine hemmelige ønsker og din personlighet.

Til toppen

Om forfatter Christel Nani

Christel Nani er utdannet sykepleier, og hun er medisinsk intuitiv. Etter at hun begynte å konsentrere seg om det siste, har hun foretatt energiavlesninger for tusenvis av klienter. Hun holder forelesninger og underviser over hele verden om prinsippene bak åndelig ansvarsbevissthet og intuisjon og deres rolle når det gjelder å bygge opp helse og lykke i livet. Christel Nani har også skrevet bøkene Diary of a Medical Intuitive og Guidance 24/7. Hun har grunnlagt Center for Spiritual Responsibility i Encinitas i California, der hun bor.

Til toppen