Hemmelighetenes bok (Innbundet)

Forfatter:

Erik Frisch (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 284
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The book of secrets
Oversatt av: Frisch, Erik
ISBN/EAN: 9788204108487
Omtale Hemmelighetenes bok

Få adgang til de skjulte dimensjonene i ditt liv.

Vi lever i den nye høyere hjernens tidsalder. Denne har vokst enormt i løpet av de siste årtusener og overskygget den gamle, instinktive lavere hjernen. Den gamle hjernen, som fortsatt er i virksomhet, kan ikke utvikle ideer eller lese. Men den har evnen til å føle. Det var den gamle hjernen som fikk våre forfedre til å sanse nærheten av en mystisk tilstedeværelse i naturen. Denne tilstedeværelsen, som finnes i hver eneste partikkel i skaperverket, gjennomstrømmer også ditt liv. Du er en hemmelighetenes bok som bare venter på å bli åpnet!

Deepak Chopra overbeviser deg om at det virkelig ligger et mysterium i livets skjulte dimensjon og inspirerer deg til den lidenskapen og hengivenheten som skal til for å komme dit.

Til toppen

Flere bøker av Deepak Chopra:

Om forfatter Deepak Chopra

Deepak Chopra er født i New Dehli i India i 1948, og er bosatt i USA. Han er lege med spesialitet i indremedisin og endokrinologi (læren om hormonenes virkemåte). Deepak Chopra har skrevet 25 bøker som er oversatt til 35 ulike språk. Times Magasin valgte i 1999 Chopra som en av de 100 mest betydningsfulle mennesker i det 20. århundre.

Til toppen