Hjerteprogrammet. Sosial kompetanse i barnehagen. 1 magnettavle med bilder. 9 illustrerte samtalekort. 1 veiledning. Emballert i plastkoffert (Varer uspesifisert)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Varer uspesifisert
Utgivelsesår: 2013
Forlag: GAN Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249216536
Omtale Hjerteprogrammet. Sosial kompetanse i barnehagen. 1 magnettavle med bilder. 9 illustrerte samtalekort. 1 veiledning. Emballert i plastkoffert
Hjerteprogrammet har sitt utgangspunkt i barnehagekjeden Læringsverkstedet, hvor man i flere år har arbeidet strukturert og systematisk med sosial kompetanse som tema.
Dette er et konkret og praktisk opplegg, laget for å kunne passe rett inn i barnehagens planer og arbeid.

Med utgangspunkt i små hverdagshistorier om barna Mats og Mille, faste samlinger her kalt Hjertesamlinger, og en hel "ide-bank" med aktiviteter, får barna konkrete rammer og målsettinger å knytte opplevelser og erfaringer til.

I Hjerteprogrammet er sosial kompetanse delt inn i tre hovedtema, eller hjertelag, og ni undertema. Aktiviteter er inndelt i kategorier og skaper en systematisk oppbygning fra det enkle til det mer komplekse: JEG ? DU ? VI.

Hjerteprogrammet består av: Ni illustrerte samtalekort med en historie, forslag til en Hjertesamling, og aktiviteter. En magnettavle med bilder, en høytlesningsbok med flere historier og en veiledning til praktisk bruk.

Til toppen