Lek med Farger! (Innbundet)

Mal bilder i akryl og akvarell

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 128
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204143488
Kategori: Maling og tegning
Omtale Lek med Farger!

Lek med farger - i akryl og akvarell

Akryl og akvarell Lek, lær og utforsk teknikkene Velkommen til en spennende verden med akryl og akvarell, farger og former, teknikker og morsomme utfordringer!

Grundig bok for deg som vil lære å male.Motivene er mange og varierte, både figurative og stiliserte og abstrakte. Sommerfugler, bamser, ornamenter, landskap og hjerter er typiske eksempler fra boken. Mange av motivene kan males både i akryl og avarell.
Du velger selv teknikk og malemedium og alt forklares trinn for trinn. Forkunnskaper er ikke nødvendig. Med fargeglede og lekelyst kommer du langt!

Grundig innføring i alle teknikker

Hvordan maler du akvarell?
Det finnes utallige måter akvarellmalingen kan brukes på. Mange forbinder akvarell med sarte, forsiktige landskapsmalerier. Men du kan også lage fargesterke og frekke akvareller. Det er viktig at du jobber og eksperimenterer med akvarellmalingen. Prøv deg frem og lek med fargene!

Hvordan maler du med akrylfarger?
Det som gjør akryl spennende, er at det er mulig å jobbe med tykke lag. Malemedier kan blandes i malingen eller påføres på forhånd. Lerret er det vanligste maleunderlaget for akrylbilder.

En hilsen fra Gro:

Velkommen til en spennende reise inn i min verden av akryl og akvarell, farger og former, teknikker og utfordringer! Husk at det er 10 % eller mindre med talent og 90 % eller mer med arbeid som skal til for å bli kunstner. Hvis jeg med denne boken kan inspirere deg til å starte eller føre deg videre på din reise, så har jeg nådd målet med boken! Lykke til!

Til toppen

Om forfatter Gro Torvaldsen Rykkelid

Gro Rykkelid

Gro Torvalden Rykkelid er illustratør og bildekunstner. Hun er nå aktuell med maleboke tidligere utgitt fire hobbybøker som har blitt oversatt til flere språk: Papirglede, Lag flotte kort, Papirpatchwork og Engleverkstedet, og i tillegg har hun illustrert en rekke andre norske utgivelser:grorykke@online.no

Til toppen