Øl og mat (Innbundet)

hånd i hånd

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 173
Illustratør: Eick, Colin og Platou, Eivind Stoud
Forlag: Kagge forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248914846
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Øl og mat
Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.

Til toppen

En glimrende gave til alle som liker øl og mat
Natalie Ngo, VG

Flere bøker av Thomas Horne:

Anmeldelser av Øl og mat

«Den store øl-revolusjonen de siste årene har gjort at stadig flere interesserer seg for øl og hjemmebrygging. Trioen bak boken ga i fjor ut en om ølbrygging, men viser med siste bok at øl går også hånd i hånd med mat på lik linje som vin. Men hvordan vet du hvilken type som er godt til hva? Her gir boken deg svar på dette og litt til. Du finner et øl til enhver anledning, og til hver av de 27 øltypene som er listet opp følger en god oppskrift, enten det er lammeskank, taco eller ostekake. I tillegg til matforslag, følger nyttig kunnskap om typer, egenskaper, regler og servering med på kjøpet. En glimrende gave til alle som liker øl og mat!»
Natalie Ngo, VG

Til toppen