a piece of cake (Innbundet)

Over 200 av Leilas yndlingsoppskrifter på herlige brød og lekkert bakverk

Forfatter:

, Rune R. Moen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 223
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A piece of cake
Oversatt av: Moen, Rune R.
ISBN/EAN: 9788202336233
Kategori: Mat og drikke
Omtale a piece of cake

Oppskriftskatt til glede for alle generasjoner!

200 yndlingsoppskrifter på kaker, muffins, herlig bakverk og deilige brød!

a piece of cake tar deg med på en fargerik og fristende reise gjennom bakingens verden. Leila Lindholm er en svært populær og kreativ TV-kokk. I boka, som passer for både nybegynnere og erfarne bakere, presenterer hun over 200 av sine yndlingsoppskrifter, alt fra småkaker, cookies, muffins, cupcakes, smuldrepaier og bursdagskaker til sunne brød og knekkebrød. Leila Lindholm er kjent for sine smakelige kunster. Med hjelp fra mormor bakte forfatteren sine første muffins bare tre år gammel … Og siden bare fortsatte hun å bake. Her finner du smaker og delikatesser som passer til alle generasjoner, kaker og annen bakst med lekre dekorasjoner - kort sagt; boka bugner av bakeglede.

Nye og spennende kaker, som kladdekakemuffins og peanutbutter cupcakes, finnes side om side med klassikerne som eplepai og havreflarn. Gjennom en rekke grunnoppskrifter og variasjoner deler Leila sine tips om hvordan du kan variere for eksempel et sukkerbrød på ni forskjellige måter, slik at det blir til en syrlig sitron- og valmuekake, en gammeldags eplekake, en jordbær- og rabarbrakake eller en toscakake med kokos.

Cupcakes og muffins er både barn og voksnes favoritt og er et morsomt alternativ til en tradisjonell kake når du har fest. Kakene er enkle å lage, ser lekre ut og smaker himmelsk! Disse små godbitene er supergode både med kremostglasur, sjokoladeglasur, peanøttsmørglasur eller margengs. Mmmmm … I boka finner du mange varianter.

Fra innholdet:


• I kakeboksen: mine beste småkaker
• Cupcakes & muffins: gamle klassikere og overraskelser til festen
• Kaker til fest: fra rullekake til bryllupsfesten
• Brød av fint mel: godt brød og frokost på sengen
• Grovbrød og knekkebrød: sunt og godt med surdeig og rug
• Baking uten ovn: verdens beste godteri
• Saus, krem og syltetøy: det er det som som er inni, som teller
• Terter & paier: lekre smuldrepaier med bær
• Førstehjelp på kjøkkenet: gjør katastrofe til suksess

Til toppen

Om forfatter Leila Lindholm

Leila Lindholm

Leila Lindholm jobber hovedsakelig med TV og har skrevet tre kokebøker. Baking har vært en lidenskap for henne siden hun bakte sine aller første muffins tre år gammel - med litt hjelp fra mormoren. I denne fantastiske oppskriftsamlingen deler hun sin entusiasme med leserne. Besøk Leila på nett: www.leila.se

Til toppen