Mathjelpen for foreldre (Innbundet)

hjelp barna å spise sunt døgnet rundt

Forfatter:

, Mette Randem (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 127
Illustratør: Randem, Mette
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248914914
Kategori: Mat og drikke
Omtale Mathjelpen for foreldre
I denne boka får du et vell av oppskrifter på god og sunn hverdagsmat. Alle oppskriftene kan lages på kort tid, uansett når på spisedøgnet det måtte være: Frokost, lunsj, matpakke, skoleturmat, mellommåltider, middag eller kveldsmat, og ikke minst i den såkalte plyndringstimen, tiden fra da barna kommer hjem fra skolen og frem til middag. Noen gode avslutninger på måltidene får du også oppskrifter på.
En viktig ingrediens for at barn synes maten er god er at de har vært med på å lage den selv. I boka oppfordres det derfor til å involvere barna i hele prosessen. Da føler de eierskap til måltidet og blir mer interessert i både matlagingen og spisingen. Barn er nysgjerrige på det de skal spise, og lysten til å smake på mat øker jo mer de vet om maten. Og husk å lage en god ramme rundt måltidet. Måltidet handler ikke bare om å spise. Det handler også om å være sammen.
Boka har et etterord av ernæringsprofessor Rune Blomhoff som forteller om kostholdsrådene som gjelder i Norge. Boka utgis i samarbeid med Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Til toppen

Andre utgaver

Førsteklasses mat
Bokmål Innbundet 2017