På grillen (Innbundet)

Rause smaker fra St. Lars

Forfatter:

, og

På grillen er skrevet av gjengen bak St. Lars, prisbelønnet grillrestaurant på Bislett i Oslo, matjournalist Andreas Viestad og de to kokkene Jon Krog Pedersen og Lars Laurentius Paulsen.

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202382124
Kategori: Mat og drikke
Omtale På grillen

Grilling er livet! Det mener gjengen bak St. Lars, grillrestauranten på Bislett i Oslo. I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter, fra grilla salat og sjøkreps til grilla lammebog, og hamburgeren som DNs anmeldere mente var den beste de hadde smakt. Enten du har engangsgrill eller grillmonster, eller om du vil grille i ovnen på kjøkkenet ditt, finner du garantert inspirasjon i boka med oppskrifter fra restauranten som har fått tittel etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars.

Til toppen

Andre utgaver

På grillen
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av Lars Laurentius Paulsen, Jon Krog Pedersen og Andreas Viestad:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser av På grillen

Bra sted. Bra bok
«I den nye Hakkespettboka, altså årets store verk om grilling, kan også suppe grilles (...) Sjelden blir man så sulten av å bla i en kokebok. Spørsmålet er: Stikke på restauranten eller fyre opp grillen?»
Yngve Ekern, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter Lars Laurentius Paulsen

Andreas Viestad er født i Oslo 1973. Han bor dels på Geitmyra gård i Oslo og på slektsgården Viestad i Farsund - og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er matjournalist i Dagbladets Magasinet og en internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post. Andreas er kjent for sin svært gode penn, og oppskrifter som er enkle å gjennomføre. Han har utgitt flere kokebøker, de fleste på Cappelen Damm. Han er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo og er medeier i restauranten St. Lars på Bislett i Oslo.

Jon Krog Pedersen (1981) er medeier og daglig leder på St. Lars. Han har jobbet som kokk i flere år og har i en årrekke jobbet med Andreas Viestad på atskillige bok- og fjernsynsprosjekter.

Lars Laurentius Paulsen er kokk på grillrestauranten St. Lars.

Til toppen