Sunnere og sterkere (Innbundet)

– med proteinrik mat

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202427887
Kategori: Mat og drikke
Omtale Sunnere og sterkere

I denne oppfølgeren til suksessboken Sunn og sterk med protein er det fortsatt fokus på proteinrik mat. I tillegg til å være en kokebok med mange nye oppskrifter du kan la deg inspirere av, er innholdet bygget opp slik at du kan gjennomføre et opplegg over tre måneder – med ukemenyer og treningsprogrammer som garantert gir resultater.

Her er også artikler og inspirerende tekster som gjør det lettere å holde seg motivert.
Rettene er proteinrike, glutenfrie og enkle å lage, og dessertene er søte uten å inneholde sukker. Her er flere oppskrifter på typisk husmannskost, som for eksempel hjemmelaget fiskegrateng, samt proteinrike vegetarretter, blant annet en fristende bønnegryte. Dette er oppskrifter som gjør at det smaker ekstra godt å bli både sunnere og sterkere.


Beskrivelse:
I denne oppfølgeren er det fortsatt fokus på sunn og proteinrik mat som gjør deg både sterkere og slankere. Rettene er enkle å lage og dessertene er søte uten å inneholde sukker. Det blir også flere treningsprogrammer, og artikler om blant annet å holde seg motivert.

Boken er bygget opp for at leseren skal kunne gjennomføre et opplegg over tre måneder, med ukemenyer og treningsprogrammer som garantert gir resultater. Boken kan også brukes som en vanlig kokebok for de som kun ønsker inspirasjon.

Dette er oppskrifter som gjør at det smaker ekstra godt å få drømmekroppen!

- Dette er oppfølgeren til Sunn og sterk med protein som har solgt rundt 11 000 eks.
- Forfatter har en stor blogg med over 20 000 lesere, og promoterer boken sin på bloggen.
- Weber er både Nordisk mester og Norgesmester i bodyfitness, og har dermed stor kredibilitet.
- Boken skiller seg fra bloggen ved at den har nye oppskrifter, konkrete programmer og treningsopplegg som gir resultater.

 
Forfatteren jobber til daglig som økonom, er Norgesmester i bodyfitness og driver den populære bloggen www.kriweb.no som handler om kosthold, fitness og fordommer.

Til toppen

Flere bøker av Kristine Weber: