Liverpoolhjerter (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 286
Forlag: Sport media
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299837507
Kategori: Ballsport
Omtale Liverpoolhjerter
Hva er det med Liverpool Football Club?

Hvorfor kan voksne, norske menn som aldri gråter likevel bryte ut i strigråt av en fotballkamp med de røde fra Merseyside? Hvordan kan det ha seg at den får en tenåring til å kaste møbler ned trappa, eller gjør en nybakt ektemann villig til ofre bryllupsreisen?

Journalist og programleder i NRK P1, Ragnhild Lund Ansnes, ville forstå lidenskapen som driver tusenvis av norske Liverpool-fans. Ingen andre land utenfor England og Irland huser så mange røde fans som Norge.

Ragnhild levde daglig i den røde galskapen, og i løpet av tre år har hun snakket med hundrevis av norske supportere. Mange av dem reiser uendelig langt og ofrer mye for å følge laget sitt. På sin vei møtte hun også helter som Jamie Carragher, John Arne Riise, Jan Mølby, Phil Thompson, Phil Neal og Bruce Grobbelaar, som alle gir ærlige og avslørende intervjuer om hvordan det er å spille i den berømte røde trøya og hva fotball har tilført livet deres.

Resultatet er denne offisielle klubbutgivelsen - en fascinerende beretning om Anfield og hvorfor Liverpool FC er så viktig for så mange mennesker og viser hva fotball gjør med fansen.

"Liverpoolhjerter" er et must for Liverpool-supporterne og for dem som lever sammen med en ihuga fan og trenger trøst og forståelse. Men boka er også for andre fotballinteresserte som ønsker å se fotballivet fra en helt unik vinkel.

Til toppen