Forfatter: , , , , , , , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202257569
Omtale Humor i mediene
Dette er en fagbok om humor! Humor i mediene beskriver og fortolker humoren vi opplever på tv, film, mobiltelefon og internett, og den diskuterer ulike perspektiver på mediehumor. Boka tar først og fremst for seg de humorformene som har vært toneangivende i de ulike mediene og legger stor vekt på kontroversiell og eksperimenterende humor.

Boka er skrevet for studenter i mediefag på begynnernivå, men den har perspektiver som både komikere, journalister, mediearbeidere og andre interesserte vil ha glede av. Mange uttaler seg offentlig om humoren i mediene, og mange er opptatt av humoren privat, men det finnes lite litteratur som tar emnet på alvor. Denne boka kartlegger og undersøker humoren i norske medier.

Forfatterne er medieforskere og fagfolk fra ulike institusjoner. Harald Eias og Maja Løvlands erfaring som utøvende komikere har bidratt til å gi boka bredde og innsikt.

Til toppen

Flere bøker av Harald Eia, Barbara Gentikow, Birgit Hertzberg Kaare, Lena-Christin Kalle, Yngvar Kjus, Leif Ove Larsen, Maja Løvland, Wencke Mühleisen, Berit Skog, Kathrine Skretting og Silje Farestveit Wester: