Hvis jeg bare venter lenge nok (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 262
Forlag: Calidris forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293926153
Omtale Hvis jeg bare venter lenge nok
Hvis jeg bare venter lenge nok er en kjærlighetshistorie på flere måter, men mest av alt handler den om kjærlighet til seg selv.

Amanda har nylig fylt 15 år, da hennes første kjærlighet ikke lengre kan være kjæresten hennes. Etter et år med sorg og håp om hverandre, gir hun forholdet en siste sjanse. Hun åpner seg opp, men han står på sitt. Det er slutt.

En dag blir kjærlighetssorgen for vond å holde ut, og Amanda kaster opp middagen for første gang. Hun skulle bare gjøre det for en liten periode, til lårene hadde blitt smalere og magen litt flatere. Når hun etter hvert forsøker å slutte, viser det seg at det ikke var så lett som hun hadde tenkt.

Basert på hendelser i sitt eget liv, binder forfatteren sammen en dagsaktuell, viktig og inspirerende historie. Hun setter fokus på en psykisk lidelse som er vanligere enn man skulle tro, men som likevel ofte er forbundet med skam og en myte om at man aldri kan bli frisk. Det vil Amanda Lund gjøre noe med.

«Å lese denne boken tar meg tilbake til tiden som ung, og hvor vondt det var å føle at ingen så meg. Samtidig gir den håp og kraft til ønsket om å få det bedre, og viser hvordan sårbarheten som en gang gjorde så vondt kan bli en styrke til å hjelpe både andre og seg selv.» - ELIN HEITMANN, ROS - Rådgivning om spiseforstyrrelser

#ikkevent

Til toppen