Hvordan fatte norsk (Innbundet)

gjør det lett å skrive rett

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 528
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788279008927
Omtale Hvordan fatte norsk
Ta ordene i din makt og bli uavhengig av stavekontroller og andre hjelpere. Boken som viser deg hvor lett det er å skrive rett! Det er viktig å kunne skrive riktig. Elever som sliter med skrivingen, får også problemer i andre fag på skolen og kan få utfordringer på jobb senere i livet. Men heldigvis finnes det en enkel løsning som gjør at barnet kan slippe å være avhengig av andres hjelp for å skrive korrekt.

Elin Natås slet med lesing og skriving som barn, mens Anne Lene Johnsen kunne lese og skrive allerede før hun begynte på skolen. De har høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og unge å lære på en enkel og effektiv måte. Bestselgeren Hvordan fatte matte toppet boklistene i 2017. I denne boken presenterer forfatterne enkle forklaringer som hjelper deg og barnet ditt å forstå hvordan de ulike språklydene skrives. De viser hvordan du kan lære deg selv og andre å bli fri fra strevet med å uttrykke seg skriftlig. Følg oppskriftene steg for steg og få dreisen på rettskrivingen!

Hvordan fatte norsk passer for:
Foreldre og andre omsorgspersoner som vil hjelpe barn og unge
Lærere og spesialpedagoger
Fremmedspråklige som vil lære seg norsk
Unge og voksne som sliter med å lese og skrive
Dessuten: Boken kan brukes med barn allerede i førskolealder for å legge
det rette grunnlaget for læring!

Skrifttypene og linjeavstandene i boken gjør den lett å lese for alle.

HVIS DU HAR TRODD AT NORSK RETTSKRIVING ER KJEDELIG, MÅ DU VIRKELIG LESE DENNE BOKEN.

Tabellen for rettskriving i norsk er videreutviklet og pedagogisk tilrettelagt med utgangspunkt i Ragnhild Hope Nyborgs originalmateriale og utarbeidet i samarbeid med cand. polit. og klinisk pedagog Lill T. Karoliussen.

Til toppen

Flere bøker av Anne Lene Johnsen og Elin Natås: