Hysj, jeg fargelegger! (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202490812
Omtale Hysj, jeg fargelegger!

Fargelegging er alltid gøy!

Slipp løs kunstneren i deg - ta frem fargeblyantene og kos deg med å skape noe vakkert og inspirerende. Sett ditt eget preg på Fam Irvolls herlige, frodige mønstre - og bli en del av det fargerike universet til en av Norges mest betydelige moteskapere. Gi farge og liv til sommerens blomster og dyr, sol og sommerfugler, ansikter, cupcakes - og mye mer.
Hysj, jeg fargelegger! er fylt med nærmere 100 mønstre i Fam Irvolls signaturstrek - leken og fantasifull - og gir all verdens muligheter til å hengi seg til fargeleggingskunsten. 

Lag din egen kunstbok - gøy å fargelegge - spennende å bla i! 
Fam Irvoll er norsk moteskaper utdannet ved Esmod (2005) i Oslo og Central St. Martins (2008) i London. Hun har designet klær for blant andre Lady Gaga, Beyonce, Nicki Minaj og Katy Perry. Irvoll har jobbet som assistent for blant andre Vivienne Westwood (London) og Alexander McQueen. Hun har deltatt med visninger på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005. I februar 2012 hadde Irvoll sitt første soloshow under London Fashion Week. Hun mottok Oslo bys kunstnerpris i 2013.


Hilsen fra Fam:

Jeg har bestandig vært opptatt av mønstre – og jeg elsker farger! Det er kjernen i mitt skaperunivers. I denne boken har jeg samlet nærmere 100 av mine mønstre - noen av dem kjenner du kanskje igjen fra mine klesdesignkolleksjoner eller tapeter: Blomstene, bærene, dyrene, kakene … Jeg er stadig inspirert av det lekne, av eventyret. Det skal være frodig og fantasifullt og skal fortelle en historie. I denne boken håper jeg at du – inspirert av mine tegninger – vil skape din egen historie med farger og skaperglede. Så finn frem fargeblyantene og slipp løs kunstneren i deg.
Klem-klem fra Fam

Til toppen

Flere bøker av Fam Irvoll:

Om forfatter Fam Irvoll

Fam Irvoll er norsk moteskaper utdannet i Oslo og London. Hun har designet klær for Lady Gaga og jobbet som assistent for Vivienne Westwood. I 2013 mottok hun Oslo bys kunstnerpris. Hun deler sin skaperglede med deg og oppfordrer deg til å sette ditt eget preg på hennes vakre mønstre og motiver!

Til toppen