I desember (Innbundet)

stemning, ro, familietradisjoner, inspirasjon

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 160
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788234400315
Omtale I desember
En varm og innbydende julekalender og inspirasjonsbok!

Desemberdagene er fulle av opplevelser når vi forbereder til høytiden. Juledufter fra kjøkkenet, levende lys, julekort med kjærlige hilsener, enkle dekorasjoner av materialer fra naturen eller av det du allerede har i skapet.

"I desember" er en varm og innbydende julekalender og inspirasjonsbok. Hver dag er et nytt kapittel med oppskrifter på julemat, ideer til hyggelige aktiviteter små og store kan gjøre sammen, dekorasjoner og personlige julegaver.

Ved å gjøre én ting per dag viser boken hvordan du setter i sving de små detaljene som skaper julestemning i huset, får roen til å senke seg og skaper de varmeste julestundene for hele familien.

En bok du kan ha glede av år etter år mens familiens tradisjoner utvikles og finpusses. Her er masse inspirasjon og tips helt frem til nyttårsaften, med middager, venner og koselige ting å gjøre sammen, uten at det koster for mye.

"I desember" er skapt av forfatter Camilla Reimers med sin smittende entusiasme for årets hyggeligste måned, en av Norges beste interiørfotografer, Cecilie Refsum og grafisk designer Larisa Boos.

«Den som ikke har julen i sitt hjerte, vil aldri finne den under et tre." ROY L. SMITH

Til toppen

Andre utgaver

I desember
Bokmål Ebok 2020