Ikke vær redd (Innbundet)

en overlevelsesguide for unge

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 164
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248928225
Alder: 12 - 16
Omtale Ikke vær redd
Opplysende og underholdende om frykt, usikkerhet og redselen for å gjøre feil. Den perfekte bok for alle på vei inn i voksenlivet.

Viktig, varmt og underholdende om alt det skumle i verden og hvordan vi kan håndtere uro, frykt og bekymringer. En bok alle unge - og foreldre burde lese.
Verden er skummel, men hvordan kan vi best håndtere uro, stress og frykt? Suksessforfatter Anne Gunn Halvorsen har funnet svar - og hun formidler dem med overskudd og varme.

Pandemien herjer, havet stiger og biene dør. Det er lett å la seg overvelde av alt som ikke er som det skal. Særlig når man er ung. Journalist og forfatter Anne Gunn Halvorsen har intervjuet unge over hele landet om hva de er redde for, og hva de pleier å gjøre når stresset, uroen og bekymringen blir for stor. Resultatet har blitt en varm, underholdende og smart bok som ikke bare er full av alt det skumle i verden, slik som store edderkopper, sviktende venner og fatale studievalg, men også av gode råd og forklaringer på hvorfor akkurat dette er skummelt. I boken kommer også et rikt knippe av landets fremste eksperter innen psykologi, filosofi, hjerneforsking og biologi til ordet for å kaste lys over alt som unge synes er nifst og vanskelig.

Til toppen

Andre utgaver

Ikke vær redd
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Anne Gunn Halvorsen: