Jakten på kjærligheten (Innbundet)

bonderomantikk

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 160
Forlag: TV2
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204136855
Omtale Jakten på kjærligheten

Dette er en varm bok om den til tider vanskelige jakten på kjærligheten, og en bok som gir et nyansert bilde av bygde-Norge anno 2007.

Her møter du noen av deltakerne fra TV-serien Jakten på kjærligheten som hvert år samler nærmere én million seere, blant andre bøndene Inga Berit Lein, Magnus Valen-Sendstad og Tollef Grindstad. De er helt vanlige bønder med vanlige liv, som liker jobben sin, gården sin og livet sitt - de er bønder og stolte av det! Dette er jordnære mennesker som synes det er helt OK å tilbringe livet sitt på en traktor eller i et fjøs, selv om yrket sjelden gir dem fri og mange av dem tilbringer store deler av dagen mutters alene. I denne boka byr på seg selv, sin historie, sitt dagligliv, sine TV-erfaringer og ikke minst sine følelser og tanker om kjærligheten.

Programleder Katrine Moholt bor selv på gård og gir her sin romantiske historie.

Til toppen

Om forfatter Bjørnhild Fjeld

Bjørnhild Fjeld (f. 1974) har skrevet historien i samarbeid med sin foretaksomme mor. Fjeld har lang erfaring som journalist blant annet i Østlendingen, VG og Nationen.Erling Arvola (f. 1969 i Vadsø)har jobbet som researcher i sesong 3 av Gylne tider og vært manusforfatter og researcher for en rekke andre TV2-produksjoner. Han har i samarbeid med Thomas Leikvoll utgitt boka "Toastmastermanualen" i 2006.

Til toppen