Jakten på tusenlappene (Innbundet)

Mine aller beste sparetips

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202764043
Omtale Jakten på tusenlappene

Slik sparer du penger!

I en tid da pengene flyr enda fortere enn før: Her får du tips til hvordan du kan kutte utgiftene, øke inntektene og spare penger på de uviktige tingene – slik at du kan få mer penger til det du faktisk har lyst til å bruke pengene dine på.

Tipsene og inspirasjonen du trenger til din hverdag og din lommebok, fra en forfatter som selv har kjent på kroppen hvordan det er å være fullstendig blakk. Dette er en supernyttig, lettlest, underholdende og svært brukervennlig bok om økonomi og smart pengestyring, og du vil garantert spare penger på å ha lest denne boka!

Marie Olaussen, forfatter av Hvordan bli rik på et år og Trygve Hegnars nemesis, er endelig tilbake – denne gangen med tidenes sparetipsbok: Jakten på tusenlappene – mine beste sparetips.
I kjent stil setter Marie Olaussen økonomi og smart pengestyring på agendaen – uten å pakke inn tematikken i fremmedord, uforståelige uttrykk og grafer du må ha tatt BI-utdannelse for å forstå. 

Jakten på tusenlappene er proppfull av overraskende, morsomme og supernyttige sparetips, og forfatteren ser med lupe på alle hverdagens pengesluk, fra mat, klær og skjønnhetsprodukter til bolig, bil og hage. Og mye mer! I tillegg får du smarte investeringsråd og praktiske tips til hvordan du får tusenlappene du har spart til å formere seg – og ikke minst lærer du hvordan du får de nye, gode pengevanene dine til å vare.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Marie Olaussen: