Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg (Innbundet)

12 samtaler om kjærlighet, lengsel og anger ved livets slutt

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202485344
Omtale Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

Nært og tankevekkende om levd liv, og livet som leves...

Lege Audun Myskja har sittet ved mange dødsleier. Gjennom vanskelige, men givende samtaler med døende deler han i sin seneste bok noen av deres tilbakeblikk med oss, om kjærlighet, lengsel og anger ved livets slutt.

Bruker vi tiden på det som betyr mest? Kan vi lukke livets bok vel vitende om at vi har levd slik vi ville? Audun Myskja deler og reflekterer over sterke historier til mennesker som snart har levd sitt liv på jorden. Nært og tankevekkende om levd liv, og livet som leves.

Audun Myskja deler og reflekterer over sterke historier til mennesker som snart har levd sitt liv på jorden. Deres innerste lengsler og ønsker, dype anger over alt som ikke ble og store glede over stunder med kjærlighet og inderlighet har også påvirket hans eget liv.

Til toppen

Andre utgaver

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg
Bokmål Ebok 2015
Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg
Bokmål Heftet 2017
Om forfatter Audun Myskja

Audun Myskja er faglig leder for Senter for Livshjelp. Han er overlege, spesialist i allmennmedisin, fellow i nevrologisk musikkterapi, sertifisert tomatiskonsulent, forfatter og musiker, og driver utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland. Myskja har mer enn tretti års erfaring fra integrert medisin, og har arbeidet kontinuerlig med vanlig medisin, terapeutisk berøring, terapeutisk stemmebruk og musikkterapi. Han har skrevet en rekke fagbøker. I energiforståelse har han blant annet vært utdannet hos den kjente irske healeren og meditasjonslæreren Bob Moore. Han har spesialisert seg i forskning over sammenhengen mellom kropp og sinn via lyd og energi og har fått Den Norske Lægeforenings kvalitetspris for sitt arbeid med musikk i medisinen. www.livshjelp.no

Til toppen