Jul i hagebyen (Innbundet)

Adventskos og julestemning inne og ute

Forfatter:

Boken du garantert vil hente frem jul etter jul!

Jul i hagebyen inneholder alt som gjør julen til lune, stemningsfylte dager for hele familien.
Det starter med hjemmelagde adventsstaker, blomsterdekorasjoner og dekorerte lys. Fortsetter med spiselig juletrepynt og gaver, varme drikker og krydret julebakst. Victoria Dam har blikk for detaljene som teller når det gjelder hage, mat og interiør, og hun bobler av kreativitet når julen nærmer seg.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202754389
Kategori: Håndverk og interiør
Omtale Jul i hagebyen

Jul i hagebyen

IDEER · INSPIRASJON · OPPSKRIFTER

Ekte julestemning

Grønne kranser, vintervakre blomster og julerøde frukter. Spiselige gaver, pakkepynt fra naturen, og selvsagt et koselig pepperkakehus. Krydret bakst på bordet og appelsingirlandere i vinduet. Bugnende julebord og fristende nyttårsbord. Jul i hagebyen vil du garantert hente frem jul etter jul!

Hage- og interiørentusiast Victoria Dam, kjent fra blant annet God morgen, Norge bobler av kreativitet når julen nærmer seg. Det starter med hjemmelagde adventsstaker, blomsterdekorasjoner og dekorerte lys. Fortsetter med spiselig juletrepynt og gaver, varme drikker og krydret julebakst. Hun har blikk for detaljene som teller når det gjelder hage, mat og interiør, og hun bobler av kreativitet når julen nærmer seg. Jul i hagebyen inneholder alt som gjør julen til lune, stemningsfylte dager for hele familien.

 

Bli med inn i hagebyen

Nyper, grønnkål og granatepler, grener, kvister og mose – Victoria inviterer naturen inn, og hun deler sine favorittoppskrifter på julemat, julegodt og julepynt foruten dekorasjoner, gaver og innpakning, og mye mer. Mange førjulsaktiviteter, som å bake pepperkaker og male på stearinlys, gjør hun sammen med tvillingjentene sine. Hun er også en dyktig fotograf med blikk for detaljer og har selv tatt et stort antall av bokens mange bilder.

Jul i hagebyen er en fullstappet inspirasjonskilde du som er glad i å lage jul vil elske!

 

Victoria Dam er født i Sverige, barneår i India og bosatt i Ullevål hageby i Oslo. Det er minner og ulike tradisjoner som danner bakteppet for Victorias egen julefeiring – alt som gjør julen til lune, stemningsfylte dager for hele familien. Hun deler jevnlig bilder fra hage, interiør og matlagning på sin populære instagramkonto @hagebyen.

 

"Jeg håper at Jul i hagebyen vil gi deg påfyll av inspirasjon i dine egne juleforberedelser"
- Victoria Dam

 

 

Til toppen