Jul med Tildas venner (Innbundet)

søm, applikasjon, maling, kort

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 96
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202230845
Omtale Jul med Tildas venner

Mens vi venter på nissen

Her er boka for alle sy- og maleglade hobbyentusiaster som gleder seg til jul! Jul med Tildas venner oser av jule- og skaperglede og bugner av fantastiske figurer og koselige motiver.

På en liten øy der båtene ligger veltet i hagene og måkene lager leven i en halvmeter snø, feirer forfatteren sin sommerhus-jul,, og herfra har hun hentet inspirasjon til sin eventyrlige og innbydende julebok.

For det er en lys, trivelig og levende jul som setter sitt preg på nisser, engler, reinsdyr, snømenn og pingviner i herlige stoffer. Se og nyt, og lag ditt eget stemningsfulle julehus! Skap englejul på kjøkkenet, heng opp nydelige god natt-engler og forær en lubben pyjamas-snømann til minstemann. Finn ideer til de skjønneste julekalendere, julestrømper og gaveposer som garantert vil få et langt liv. Sjarmerende julekort og pakkelapper lager du også selv med Jul med Tildas venner.

Boka har gode forklaringer og tydelige skisser. Er ikke Tilda allerede et kjent begrep, kan du glede deg til å stifte bekjentskap med og feire jul med Tildas venner!

Til toppen