Julefryd (Innbundet)

Forfatter:

Toril Blomquist (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Blomquist, Toril
ISBN/EAN: 9788202291006
Kategori: Håndverk og interiør
Omtale Julefryd

Alt om julehobby!

Boka Julefryd viser en fin blanding av nye og gamle teknikker som står for både tradisjon og fornyelse. Her finner du alt fra ullbroderi og kurvfletting til kortlaging og decoupage. Innholdet er svært variert og allsidig alt en julebok skal inneholde for den koselige adventstiden.

Desember og ukene før jul med alle koselige forberedelser er kremen av alle høytider. Da er det tid for julehobby, juleverksted og juleforberedelser som samler familien og venner. Boka Julefryd gir deg oppskrifter og ideer for mange forskjellige hobbyaktiviteter som:

  • Julepynt og dekorasjoner
  • Julestrømper og kalender
  • Personlige julegaver
  • Julegodt og julesnacks
  • Julefint på bordet
  • Julekort og pakkelapper
  • Juleideer i søm og broderi

Helene Lundberg er en av våre mest erfarne hobbybokforfattere. I Julefryd deler hun sjenerøst de beste av sine ideer til pryd og nytte for advent og jul. Her får du en mengde forslag med juleideer du kan kose deg med i ukene før jul.

Sy en fin pute eller en duk som du bare tar fram til jul. Det skaper stemning og tradisjon. En ny adventskalender kan med tiden bli et arveklenodium, og hjemmelagde gaver gleder både giver og mottaker. Bokas fine blanding av nye og gamle teknikker står for både tradisjon og fornyelse, fra ullbroderi og kurvfletting til kortlaging og decoupage. Innholdet er svært allsidig og variert; julestrømper, julepost, bordpynt, julekort og innpakninger – og noen av Helenes gode juleoppskrifter.

La deg inspirere av Helenes gode ideer og vakre fotografier og lag noe godt, noe fint og noe nytt til jul!

Til toppen

Flere bøker av Helene S Lundberg: