Julehygge (Innbundet)

Forfatter:

og

En perfekt førjulsbok for deg som liker jul og juleforberedelser,

En bok for hele familien med julepynt og gaver som barna kan lage på egenhånd og ting barn og voksne kan lage sammen.

Lag fine ting sammen på kjøkkenbordet, på skolen, i barnehagen, eller inviter små og store venner til juleverksted!

Miriam og Tone trives med juleforberedelser. De synes det er viktig å ta vare på tradisjonene, og i Julehygge har de reist tilbake til barndommen og funnet fram glemte skatter. Julepynt og julehygge fra tidligere tider har blitt pusset opp og har fått et moderne preg. Her er valnøttmus og dorullstjerner, men også pepperkakelykter, bærenett og popkornlenker!

Over 80 ting som vil gi gode minner for små og store.

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202520366
Omtale Julehygge

JULEHYGGE er en bok for hele familien

JULEHYGGE er den perfekte førjulsbok for deg som liker jul og juleforberedelser, som liker å lage ting, planlegge å lage ting – eller bare liker å titte på ting som andre har planer om å lage. Med andre ord en ekte førjuls-coffeetable-bok!

Miriam og Tone trives med juleforberedelser. De synes det er viktig å ta vare på tradisjonene, og i JULEHYGGE har de reist tilbake til barndommen og funnet fram glemte skatter. Julepynt og julehygge fra tidligere tider er blitt pusset opp og har fått et moderne preg. Her er valnøttmus og dorullstjerner, men også pepperkakelykter, bærenett og popkornlenker. Nærmere 60 ting som vil gi gode minner for små og store.

JULEHYGGE er en bok for hele familien, med julepynt og gaver som barna kan lage på egen hånd og ting barn og voksne kan lage sammen. Lag fine ting sammen på kjøkkenbordet, på skolen, i barnehagen, eller inviter små og store venner til juleverksted og plukk ut noen produkter som dere lager sammen.

Silkepapir, filt, nøtter, papir, doruller og glansbilder gir gode juleassosiasjoner. Her får du tips og oppskrifter på hvordan du kan bruke disse sammen med materialer fra naturen, ispinner og kongler, stoff- og garnrester, papir og servietter, og andre ting du allerede har i huset. Det trenger ikke å koste så mye å lage julepynt og julehygge. Bruk kreativiteten din og varier materialer og farger, da skaper du ditt eget.

Miriam Morken og Tone Stenkløv har hatt jul på hjernen i flere år, og har allerede gitt ut flere kreative bøker om jula. JUEHYGGE er første gang de har hatt hele familien i fokus, og resultatet er blitt en vakker og inspirerende bok som du vil ta fram hvert år når det nærmer seg jul.

De lekre bildene er tatt i forfatternes hjemtrakter på Oppdal.

Til toppen

Flere bøker av Miriam N. Morken og Tone M. Stenkløv: