Kakelykke (Innbundet)

Forfatter:

Helene S. Lundberg (Illustratør) Kirsten Tofthagen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 129
Illustratør: Lundberg, Helene S.
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Tofthagen, Kirsten
ISBN/EAN: 9788204128300
Omtale Kakelykke

Skal du lage en kake til en stor anledning - eller kanskje du bare har lyst på noe godt til kaffen? I Kakelykke får du oppskrifter og dekorasjonsforslag til det meste.

Her finner du store kremkaker lekkert pyntet med sommerens frukt og bær, saftige sjokoladekaker, paier, minikaker og fylte kjeks, desserter og massevis av dekorerte, søte fristelser.

En kake kan fylles og pyntes på utrolig mange måter, og Helene Lundberg deler raust av sin kunnskap og gir deg mange av sine beste oppskrifter og dekorasjonsideer. Det er mye enklere enn du tror, og følger du den trinnvise fremgangsmåten med bilder og tekst, er du garantert et vellykket resultat.

Til toppen

Om forfatter Helene S. Lundberg

I tillegg til å være en allsidig og produktiv hobbybokforfatter har Helene S. Lundberg de siste 15 årene arbeidet som frilans stylist med hobby og håndverk, innredning, kakedekor og blomster som sine spesialfelt. De fleste av hennes bøker har utkommet på norsk, svensk og dansk, og noen av dem er også oversatt til islandsk.

Hun er nå aktuell med den vakre kalenderdagboken 12 måneder med hobbyglede, der hun i tillegg til å være ansvarlig for blomsterdekorasjonene også har tatt alle fotografiene selv.

Til toppen