Kampen for håpet (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 235
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241912504
Omtale Kampen for håpet
Vibeke Lohne er professor i sykepleie og forsker på håp hos pårørende. Dette er historien om hvordan hennes eget håp settes på prøve.

Vibekes mann, Stig Tufte-Johnsen, er partner i det prestisjefulle advokatfirmaet Kluge. De er lykkelig gift og lever et rikt liv med tre barn. Kjærligheten er sterk og livet er godt. De er på høyden av livet.

Etter en ferietur blir han diagnostisert med aggressiv hjernesvulst. Statistisk gir det ham tre måneder igjen å leve. Ikke lenge etter legges Vibekes far inn på sykehjem der han skal vente på døden.

Dette er en sterk og medrivende fortelling, en moderne familietragedie, slik den plutselig slår ned.. «Vi hadde alt,» sa Stig, «det kunne ikke vare.» Samtidig er dette en bok om jakten på håpet, når alt håp er ute.

Vibeke Lohne er professor i sykepleievitenskap. Lohne har arbeidet som sykepleier på nevrokirurgisk avdeling og har vært ansatt i høgskolen som høgskolelærer, førstelektor og førsteamanuensis. Hun har publisert en rekke vitenskapelige artikler og vært medforfatter i flere lærebøker. Hennes forskning har dreid seg om håp og verdighet som sentrale fenomener i sykepleie. For tiden har hun et særlig søkelys på pårørende i forskningen sin.

Til toppen

Andre utgaver

Kampen for håpet
Bokmål Ebok 2016