Kampen for håpet av Vibeke Lohne (Ebok)
Ebok

Kampen for håpet (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.87 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241912894
Omtale Kampen for håpet
En bok om jakten på håpet når alt håp er ute.

Vibekes mann, Stig Tufte-Johnsen, er partner i det velrennomerte advokatfirmaet Kluge. De er lykkelig gift og lever et rikt liv med tre barn. Kjærligheten er sterk og livet er godt. De er på høyden av livet.

Etter en ferietur blir Stig diagnostisert med aggressiv hjernesvulst. Statistisk gir det ham tre måneder igjen å leve. Ikke lenge etter blir Vibekes far lagt inn på sykehjem, der han skal vente på døden.

Vibeke Lohne er professor i sykepleie og forsker på håp hos pasienter og pårørende. Dette er historien om hvordan hennes eget håp blir satt på prøve.

Om forfatteren:
Vibeke Lohne er professor på Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Lohne er sykepleier og dr.polit. Hun har arbeidet som sykepleier på nevrokirurgisk avdeling på tidligere Rikshospitalet, nå Oslo Universitetssykehus. Hun har publisert en rekke vitenskapelige artikler og vært medforfatter i flere lærebøker. Vibeke Lohnes forskning har dreid seg om håp og verdighet som sentrale fenomener i sykepleie. For tiden dreier forskningen hennes seg særlig om pårørende.

Til toppen

Andre utgaver

Kampen for håpet
Bokmål Innbundet 2016