Kjærlighet er best på pinne (Innbundet)

mannens kjærligetsliv i fire akter

Forfatter:

Lars Fiske (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 206
Illustratør: Fiske, Lars
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204100979
Omtale Kjærlighet er best på pinne

Høstens morsomste bok?

Dette er en bok som setter mannens kjærlighetsliv i system. Med mye humor og treffende observasjoner deler forfatteren inn mannens forhold til kvinnen i fire faser:

1. Sjekkefasen
2. Forelskelsesfasen
3. Kontraktsfasen
4. Kjærlighetssorgsfasen

I de fire fasene møter vi den desperate sjekkeren, den forelskedes tvil og tro, den giftes hverdagsproblemer og den bitre skilte mann som må starte runddansen på ny. Vi møter mannen i de ulike fasene mens han sliter med å kurtisere, komplimentere og kommunisere. Forfatteren har selv vært i disse fasene mange ganger og gir tips om hvordan mannen kan komme seg ut av fase 1 og trygt gjennom fase 2. Han viser hvordan mannen kan forbli i fase 3 og unngå den vonde fjerde fasen.

Dette er fasiten for alle menn som prøver å løse den store kjærlighetsgåten. Det er også en bok for kvinner som ønsker å lære mer om det siste hvite feltet på kartet, nemlig mannens følelsesliv.

Illustrert av Lars Fiske

Til toppen

Flere bøker av Eduardo Doddo Andersen:

Om forfatter Eduardo Doddo Andersen

Eduardo «Doddo» Andersen (f. 1963) er forfatter, spaltist og musiker, best kjent fra kultbandet Unge Frustrerte Menn. Etter mye prøving og feiling
er han i dag vel etablert familiemann med kone, to barn, stasjonsvogn og forholdsvis stor gjeld. Han har tidligere gitt ut Kjærlighet er best på pinne - Mannens kjærlighetsliv i fire akter (2005).

Til toppen