Kjærlighetsmønster (Innbundet)

alle kan finne ekte kjærlighet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 182
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203368370
Omtale Kjærlighetsmønster
Et kjærlighetsmønster er det ubevisste mønsteret som styrer kjærlighetslivet ditt. Hvilken type forhold du har, hvilken rolle du tar og ikke minst hvem du tenner på og tiltrekkes av.

Er du frustrert over kjærlighetslivet ditt? Denne boken vil hjelpe deg til å få det forholdet du innerst inne ønsker deg. Når du frigjør deg fra det gamle kjærlighetsmønsteret, og begynner å verdsette og elske deg selv, vil du bli klar til å åpne opp og ta imot ekte kjærlighet. Du vil innse at du har mulighet til å skape akkurat det kjærlighetsforholdet du ønsker deg.

Anniken Lien Mathiesen gir deg tydelige råd og mentale øvelser som vil gjøre deg i stand til å ta gode og bevisste valg i livet.


«Jeg vil hylle Anniken Lien Mathiesen som har åpnet øynene mine for min egen verdi og kalibrert kjærlighetskompasset mitt. Pilen i hjertet pekte til slutt på en utrolig varm, raus, snill, kjekk, intelligent og morsom mann som nå er min. Takk Anniken for alle timene med kjærlighetsmønster-coaching så jeg endelig fant min nydelige beste kjæreste.» Bjørg Thorallsdottir

«Denne boken hjelper deg til å forstå deg selv og kjærlighetsmønstrene dine bedre. Og gir deg mulighet til å endre dem.» Janne Formoe

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighetsmønster
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Kjærlighetsmønster
Bokmål Ebok 2021
Kjærlighetsmønster
Bokmål Heftet 2022