Kjørebok 2020 (Heftet)

egen bil, firmabil, næringsbil/yrkesbil

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 42
Forlag: Little Moon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293362142
Omtale Kjørebok 2020
Vil du sikre deg hver eneste krone du har krav på i kjøregodtgjørelse? Med kjøreboken får du dokumentert alle utgifter, kilometerregnskap om du bruker bilen i næring i jobb. Mange kilometer kan lett bli glemt, men med kjøreboken i bilen er det fort gjort å føre opp alt fra lange turer til småturene. Passer i bilens hanskerom.

For dårlig dokumentasjon til bruk av egen bil i jobbsammenheng, kan koste deg dyrt! Dersom du disponerer en firmabil, er det enda viktigere å dokumentere privat og jobb-bruk. Denne kjøreboken gir deg dokumentasjonen som regnskapsførere og revisorer er fornøyd med, og har vært en favoritt blant bilistene i over 40 år.

Unngå å tape penger - få den kilometergodtgjørelsen du har krav på! Unngå problemer og diskusjoner med revisor og regnskapsfører! Denne boken er gyldig dokumentasjon for all bilbruk. Ikke gå glipp av kjøregodtgjørelse du har krav på.

Her finner du månedsskjemaer for riktig kjøredokumentasjon, regnskapsskjema, statistikk, og mer.

Denne kjøreboken dekker alle bilordninger og dekker alle behov, gir deg alle oversikter over satser, regler og skatt.

Kjøreboken er utarbeidet av Otto Risanger, som i en årrekke har skrevet utallige bøker om personlig økonomi, skatt og bedriftsutvikling.

Til toppen

Andre utgaver

Kjørebok 2019
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Otto Risanger: