Kom til min innerste grind (Innbundet)

verktøy for intime samtaler

Forfatter:

Bente Træen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 213
Illustratør: Træen, Bente
Forlag: Gnistr
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788234401336
Omtale Kom til min innerste grind
Hvorfor er det så vanskelig å snakke om det intime samlivet, selv med personen som ser deg naken?

Kommunikasjon er viktig i ethvert forhold, men noen ganger kan det være vanskelig å ta opp så sensitive temaer. Kanskje du aldri har snakket om kjærlighetslivet ditt før og tanken på det får deg til å bli svett i hendene. Eller kanskje du føler deg så distansert fra partneren din at det som skjer på soverommet er det siste du tenker på. Kanskje du er for redd til å være ærlig om hva du virkelig vil. Eller kanskje du har ingen anelse om hva du vil, så du er usikker på hvordan du kan fortelle partneren din noe som er nyttig!

"Kom til min innerste grind - Verktøy for intime samtaler" er her for å endre på det. I boken viser samlivsforsker og folkekjær formidler Bente Træen deg at det beste du kan gjøre for det intime livet ditt ikke engang krever at du tar av deg klærne.

Denne boken guider deg gjennom de essensielle samtalene som hvert par trenger for å skape et ekstraordinært kjærlighetsliv. Du vil oppdage hvordan du kan:

* Bli komfortabel og til og med ha det gøy med å snakke om intime ting
* Holde deg følelsesmessig koblet til hverandre
* Tenne hverandre
* Få hverandre til å føle seg bra
* Holde gnisten i live livet ut

Du vil gå derfra med en dypere forståelse av dine behov og ønsker, og praktiske måter å skape dypere intimitet med partneren din.

Med en fortellerstil som spenner fra tårevått til lattervekkende morsom, til fakta og forskning og medrivende fortellinger, gir Bente Træenet intimt innblikk i hva som egentlig foregår bak andre par sine lukkede soveromsdører.

"Kom til min innerste grind" gir deg samlivsundervisningen du skulle ønske du hadde fått, forsikringen om at du er normal og ikke alene, og de testede verktøyene du trenger for å skape det kjærlighetslivet du fortjener.

Den definitive guiden som vil endre ditt kjærlighetsliv uten at du må ta av deg klærne - fra Norges fremste samlivsforsker, professor Bente Træen

Dette sier ekspertene og leserne våre om boken:

"I Bente Træens siste bok kan (du) faktisk lære noe.... hvordan man kan snakke som fremmer nærheten og intimiteten i parforholdet... hvordan man kan bli en bedre partner. Hvis du er nysgjerrig eller ønsker å få det bedre, er det bare å sette seg godt til rette og begynne å lese. Man kan kjenne seg igjen. Alle har noe å lære." Professor Frode Thuen

"Træen har alltid vært en utmerket formidler. En bok mange bok kan ha stor glede og nytte av" Kristin S

"Kjempegod bok" Johan L

"Anbefales" Randi

"Fin bok, anbefales" Ingjerd

"Anbefales på det varmeste" Kari Sunniva

"Meget god bok til ettertanke og glede. Anbefales" Stein Petter

Til toppen

Andre utgaver

Kom til min innerste grind
Bokmål Ebok 2023