Kreativ stempling på ulike underlag (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 136
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204140302
Omtale Kreativ stempling på ulike underlag

Stempling i alle varianter

Stempling er en hobby alle kan få til! Det er like enkelt som det er genialt. Teknikken gir deg mulighet til å lage helt personlige gaver og kort.
Boken viser deg ideer til invitasjoner, bordkort, julekort og takkekort til livets spesielle anledninger - som barnedåp, navnedager, bryllup og åremålsdager.
Med stempling kan du også lage dine egne små akvarellbilder, T-skjorter, flotte duker, dekorerte trerammer, fargerike brett og knagger.
Er du ikke flink til å tegne, er stempling noe for deg! Her får du et stempel med et flott motiv i full størrelse. Fremgangsmåtene er bekrevet trinn for trinn.

Til toppen

Flere bøker av Marie Andreassen:

Om forfatter Marie Andreassen

Marie Andreassen er utdannet vindusdekoratør og driver et eget firma, Maries verksted, hvor hun holder kurser i forskjellige teknikker som maling på kurv, terrakotta, treartikler og glass.

Marie Andreassen har de siste årene vært en aktiv bidragsyter til hobbybøker om maling på tre, terrakotta og andre underlag. Hennes første bok - Maries maleverksted tar for seg glass- og porselensmaling som herdes i vanlig stekeovn.

Til toppen