Kult å sy! (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202481094
Kategori: Klær
Omtale Kult å sy!

Vil du lære å sy? I boka Kult å sy! får du grunnleggende kunnskaper om hvordan du kan sette sammen stoffer og sy de vakreste bruksting du kan bruke om og om igjen!

Søm er alltid aktuelt! Vi er ekstra stolte over å presentere Grete Gulliksen Moes nyeste bok full av inspirerende modeller og verktøy til deg som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting.
De fleste av modellene er sydd på maskin og i tillegg får du en grunnleggende innføring i håndsøm. Terskelen for å komme i gang er lav, for boka henvender seg både til nybegynnere og for de som er erfarne syere.

Boka er gjennomillustrert med detaljrike bilder og tydelige trinn-for-trinn-tegninger og alle mønstre er i 100% størrelse. De aller fleste modellene er sydd av nye stoffer, men også brukte tekstiler, som gamle skjorter får nytt liv i tepper, puter og mye mer. Du finner mønster og trinnvise forklaringer på bl.a. gulvputer og sofaputer, barnetepper, større lappetepper, vesker og bager. Mange av modellene er sydd av nye stoffer, men også gamle skjortestoffer får nytt liv. Alle mønstre er i 100 %.

I boka finner du grundig innføring i Gretes lille syskole

Grete Gulliksen Moe kan alt om søm og har skrevet 17 bøker sammen med andre og alene.
"For 27 år siden skrev jeg min første lappeteknikkbok (1988) sammen med Kirsten Vistnes. Den het Lappeteknikk på en ny og enkel måte, ble trykket i nesten 150 000 eksemplarer og er oversatt til mange spåk. Jeg har skrevet 17 bøker sammen med andre og alene, og syr fremdeles på en enkel måte. Og sist, men ikke minst - jeg synes  fremdeles det er utrolig morsomt - sy og skape med hendene.
Jeg liker å sy bruksting som kan brukes og vaskes og brukes igjen, og jeg vil helst sy til noen jeg håper vil like det jeg lager. Da blir det en mening med det jeg gjør. Jeg har laget denne boken til alle dere som har lyst til å begynne å sy og som er usikre på hvordan dere skal komme i gang.
Det er en også en bok for alle foreldre, besteforeldre, tanter og onkler som ønsker og håper at neste generasjon skal få like store glede av å skape som de selv har og har hatt.

Til toppen