Kunsten å elske ballett av Ellen Wilhelmsen (Ebok)
Ebok

Kunsten å elske ballett (Ebok)

Forfatter:

Ellen Wilhelmsen (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Illustratør: Wilhelmsen, Ellen
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 15.11 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vidarforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788279903536
Omtale Kunsten å elske ballett
Kunsten å elske ballett er en guide inn i ballettens fascinerende verden - en bok for alle som ønsker å bli kjent med den store rikdommen av uttrykk innen scenisk dans. Boken gir et innblikk i hva som hva som driver danserne, arbeidet bak en forestilling og det særegne ved denne kunstformen. I tillegg gir den en oversikt over ballettens historie. Dette er en rikt illustrert manual for ballettforståelse og en åpen dør til store opplevelser.

«... grundig og innsiktsfullt om en verden som er lukket for mange. Boken bærer tydelig preg av at to av dansefeltets største kapasiteter har vært rådgivere, Ellen Kjellberg og Marte Sæther.» Ingrid Lorenzen, ballettsjef Nasjonalballetten.

«Ellen Wilhelmsen har tatt et dypdykk inn i ballettens fascinerende og forunderlige verden og levert et særdeles grundig arbeid. Kunsten å elske ballett, som er rikt illustrert med forfatterens personlige og raffinerte tegninger, er lettlest, noe som gjør den tilgjengelig og godt egnet for en leser som ønsker å vite mer om kunstarten.» Ellen Kjellberg, tidligere premieredanser i Nasjonal.balletten. Professor i klassisk ballett ved KHiO.

«...Boken er et blikk inn i dansen sett fra utsiden, observert med undring, fascinasjon og humor, men også med forståelse for det helt spesielle ved dansen som kunstuttrykk og yrke. ... Boken anbefales på det varmeste. Dansen trenger slike engasjerte stemmer.»
Marte Sæther. tidligere solist ved Den Norske Opera og rektor og pedagog i moderne dans ved Statens balletthøgskole. Pensjonist.

Til toppen

Andre utgaver

Kunsten å elske ballett
Bokmål Innbundet 2017