Kuppet (Heftet)

på innsiden av Norges mektigste mafiafamilie

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 367
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205478336
Omtale Kuppet
En ny, knallsterk dokumentar fra forfatterne av bestselgerne Dødsranet og Krigshelten. Tema: Nordea-kuppet, norgeshistoriens frekkeste bedrageri. 20. juli 2010 tropper en 49 år gammel hjelpepleier opp i Nordeas filialer på Tveita i Oslo. Utkledd som millionærarving og med falskt bankkort ber hun en velvillig saksbehandler om å registrere en fullmakt på en ung mann i hennes følge. Snart er 62 millioner kroner overført til flere konti i Dubai. Pengene er aldri kommet til rette. Hovedmannen går fortsatt fri.Forfatterne går tett på den norsk-pakistanske familien bak bedrageriet, av politiet utpekt som den mektigste mafiafamilien i Norge. I kretsen rundt dem dukker det opp flere sentrale personer fra Norges tyngste kriminelle miljøer - fra «B-gjengen», kriminelle MC-bander, ransmiljøet og torpedomiljøet. Det er nådeløse oppgjør, luksusliv i Dubai og pengestrømmer på ville veier. I Oslos underverden foregår det ting du aldri ville ha trodd. «... dokumentar av beste merke.»
Sindre Hovdenakk, VG «Les denne boka. Dette er en utrolig fortelling fra virkeligheten!»
Kjell Moe, Kulturspeilet.no «Sensasjonell bok.»
Ole G. Olsen, Vi Menn «... av og til trenger man ikke se lenger enn til vår egen hovedstad for å finne sjokkerende historier om krim, mafiavirksomhet, gjenger, drap og gangsters ... Forfatterne jakter like mye på Umar og Usman Zahoor som de skriver om dem.»
Asbjørn Slettemark, OP-5 «Høstens mest rystende krimbok er dessverre fra virkeligheten.»
Sigvald Sveinbjørnsson, Stavanger Aftenblad «Boken er julegaven til studenter på Politihøgskolen, politietterforskere og sjefene.»
Ole Martin Mortvedt, Politiforum

Til toppen

Andre utgaver

Kuppet
Bokmål Ebok 2014
Kuppet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Rolf J. Widerøe og Hans Petter Aass:

Bøker i serien