Lag vakre smykker (Innbundet)

Forfatter:

Erika Lidén (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 103
Illustratør: Lidén, Erika
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204128270
Omtale Lag vakre smykker

Godbiter for deg som har lyst til å lage og smykke deg med personlig stil!

Velkommen til en spennende smykkeverden!

Her får du inspirasjon til å skape, leke og glede deg over alt det man kan lage med perler, tråder og små vakre detaljer. Smykkene er enkle å lage, morsomme å ha på seg og ikke koster de all verden.
Du finner forslag på mange teknikker og valg av materialer som perler, knapper, silkebånd, decoupage, skinn, tovede kuler, roseblader, bark, filt, blonder, broderiperler og mye, mye mer!

Fra vakre skatter til vakre smykker

Du har helt sikkert litt perler og smykker fra før, og utgangspunktet for materialvalget har vært å gjenbruke gamle ting. Det er spennende å rote i eldre syskrin med all verdens småsaker; knappesamlinger, perler fra kjeder som har gått i stykker, loppemarkedsfunn, løse vakre anheng og selvfølgelig skatter fra naturen.
Forfatteren baserer mange av smykkene sine nettopp på det som er brukt og det som finnes naturlig rundt oss, for så å skape noe nytt av dette.

Tone Rørseth har spekket boka med mange ideer i ulik vanskelighetsgrad. Inspirasjon finner du for både nybegynnere og de som er mer bevandret i perler, tråder og andre små, vakre detaljer.

Til toppen