Lakris (Innbundet)

I mat og drikke - i bakverk, desserter og godterier

Forfatter:

Espen Borling Josefsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 143
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lakrits
Oversatt av: Josefsen, Espen Borling
ISBN/EAN: 9788202436025
Kategori: Mat og drikke
Omtale Lakris

Vi er mange som elsker den gode lakrissmaken og de fleste av oss har sine favoritter blant godteri og søtsaker med lakrissmak. Men at lakris også kan brukes som
smakstilsetning og krydder i mange sorter mat og drikke er nytt for de fleste. Boka gir deg en uoppdaget verden av smaker og dufter. Et hint av lakrissmak i mange forskjellige matretter gir deg helt nye matopplevelser.

60 oppskrifter på alt fra kaker og middager til desserter og drikker – alt krydret med lakris. Oppskrifter som viser at det ikke finnes grenser for hvordan du kan bruke denne trendy og gode råvaren på kjøkkenet.

Du finner også faktaopplysninger om lakris – en av verdens beste røtter? Interessant informasjon som viser at lakris ikke bare smaker godt, men kan også gjøre godt!

Elisabeth Johansson er en svært erfaren, kunnskapsrik og internasjonalt anerkjent kokk og konditor. Hun har skrevet mange kokebøker og sitter i juryen til  "Årets kock" og "Årets konditor" i Sverige. Elisabeth har arbeidet profesjonelt med lakris i mange år, og har blant annet utviklet sine egne lakrisprodukter, "Queen of Licorice."

Til toppen

Flere bøker av Elisabeth Johansson: