Lapper og skinn (Innbundet)

Trinn for trinn

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 88
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202233389
Omtale Lapper og skinn

Ny, spennende bok om lapper og skinn

I denne boka presenterer Grete Gulliksen Moe et stort utvalg av både lappeteknikk og arbeider i skinn og ull. I boka har Grete sydd av lammeskinn, tovet, strikket og laget fargerike lappetepper med sauer på i mange varianter.

Lappeprosjektene omfatter alt fra sminkepung og vesker til små og store tepper. Stoff i grønt med rosa og fiolett som kontrastfarger går igjen. Fargerike hjerteblokker og runde former i fri fantasi pryder mange av arbeidene. Grete er usedvanlig flink til å sette sammen farger, så dette er en virkelig glad-bok.

Skinn er et fabelaktig materiale. I denne nye boka vil du finne mange bruks- og nytteting av lammeskinn, for eksempel myke tepper, luer, tøfler og vesker. Toving er også en morsom teknikk, og filt kan brukes til blant annet skjerf, lue og veske. Her får du ideer til hvordan du kan gjøre et plagg ekstra flott med litt tilbehør av skinn. Fremgangsmåtene forklares enkelt og grundig. Mønstrene kan du også bruke til andre materialer som f. eks fleece, dersom du ikke ønsker å sy av skinn.

Til toppen