Lettere (Innbundet)

Slank med fornuft. Spis etter din kroppstype og få et lettere liv

Forfatter:

Stine Dahlmo (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 160
Illustratør: Dahlmo, Stine
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202572051
Kategori: Kosthold og trening
Omtale Lettere

Bli varig slank med mat som passer din kroppstype!

Lettere er en bok for deg som vil gå ned i vekt og kanskje bli kvitt andre helseplager på kjøpet. Et personlig tilpasset kosthold vil hjelpe deg til å lykkes!

 

Sjekk hvilken kroppstype du er, og spis maten som dekker akkurat dine behov. Mye handler om hvordan vi hormonelt reagerer på ulike typer mat og måltidsrytme. Følger du noen få regler, kan du spise både karbohydrater og fett mens du går ned i vekt. Når du slipper å forsake mye av den maten du liker best, vil du oppleve mestring, nytelse og glede, og bli ytterligere motivert og inspirert. Du får også vite hemmeligheten ved å klare å holde vekten og slippe å gå på utallige slankekurer. For det handler om å etablere vaner. Spiller du på lag med hjernen, kan du holde deg slank resten av livet. Boken er fylt med lettfattelige forklaringsmodeller, enkle kostplaner og kom i gang-oppskrifter. Åtte personlige historier viser hvordan andre gikk fram, og hvordan du også kan klare det.

Trine Dahlmo er ernæringsterapeut og NLP-coach med mange års klinisk praksis og flere tusen slanke og fornøyde klienter.

 

Til toppen

Andre utgaver

Lettere
Bokmål Ebok 2018
Lettere
Bokmål Heftet 2019