Listelykke (Innbundet)

Rydding, orden, system, kreativitet, lister, effektivitet, overskudd og mindfulness

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202522735
Kategori: Rydding og organisering
Omtale Listelykke

Gjør livet enklere!

Dette er en guide for deg som vil rydde opp, og leve med færre ting og mindre rot. Med færre ting blir livet enklere og hverdagen lettere, du får mindre å tenke på, mindre å glemme og færre bekymringer. Trivselen øker, og du frigjør tid til familie og fritid. Du blir glad i huset/leiligheten igjen, oppnår målene dine raskere og mer effektivt, og får med hele familien mot et felles mål og en mindre rotete hverdag. Her får du ulike ryddestrategier å velge mellom, og ulike verktøy og metoder som du kan tilpasse til dine behov.

Rydding er i tiden. Mange mennesker føler på en uro, en slags materiell tretthet, og lengter etter mer ro og glede. Nå vil vi ha opplevelser, ikke ting, og vi vil ha orden rundt oss. Når vi har færre ting, fungerer vi også bedre. Konsentrasjonen øker, og vi blir mindre stresset.

Gunn Beate Reinton Rulnes er redaktør, journalist, gründer og forfatter og har blogget om rydding, smart organisering og listeskriving siden 2009. Gunn Beate hjelper deg med å få på plass systemer og smart organisering i hverdagen. For å gjøre ryddingen enklere bruker hun lister. Vår kultur har hatt en fascinasjon for lister gjennom alle tider, lister gjør at vi kan strukturere virkeligheten og kontrollere den. I ryddingen og livet ellers kan vi bruke lister for å hjelpe oss i arbeidet. Her får du gode tips til hvordan du kan rydde opp hjemme og hvordan du kan bruke lister i opprydningen.

 

Til toppen