Livets tre (Heftet)

Forfatter:

Marianne Andresen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 131
Illustratør: Andresen, Marianne
Forlag: Orfeus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293140726
Omtale Livets tre
Livets tre er et begrep hentet fra jødisk/ kristen mystikk. Vi finner det også i gammel nordisk tradisjon, som treet Yggdrasil.
Dette er en bok for ulike anledninger. Tekster og akvareller er laget for å berike sinnet, berøre sansene og befeste skjønnheten i helt vanlige hverdagsopplevelser - inspirert av trær - gjennom et levd liv: Høst, vinter, vår og sommer. Livets tre er en liten bok som ønsker å gjøre
en stor forskjell; å bevege oss til å ta mer kjærlig vare på oss selv og hverandre - og dermed også å hegne om våre trær og vår natur.
Raghild Nilsen skriver vakkert om menneskets forhold til naturen og de nære forbindelser.

Ragnhild Nilsen er en populær foredragsholder og forfatter av bøker innen bærekraft, kommunikasjon og livsglede. Hun er en pioner for det grønne skiftet, har doktorgrad i filosofi og innovasjon og er en anerkjent internasjonal sosial entreprenør for etisk handel. I Norge regnes Ragnhild ofte som coachingens mor, med inspirasjonsbøker som «Påfyll til livets krukke», «Talekunstens 12 hemmeligheter» og «Perledykkeren.» Hun er også utdannet innen musikk og står bak flere sanger og kunstfilmer omkring klima og miljø.
Tekstene i denne boken ble til etter et personlig og sterkt møte med Marianne Andresen og hennes akvareller.
Marianne Andresen har illustrert flere bøker og holdt separatutstillinger i inn- og utland.
Hun er spesielt opptatt av natur og dyr i sin kunst og ønsker gjennom akvarellene i denne boken å vise den enkle skjønnheten, magien og kraften som finnes i trær - gjennom ulike årstider.

Til toppen