Livslang kjærlighet (Innbundet)

han har forsket på parforhold i 40 år

Forfatter:

og

Christian Heyerdahl (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 352
Forlag: Pantagruel
Språk: Bokmål
Originaltittel: What makes love last?
Oversatt av: Heyerdahl, Christian
ISBN/EAN: 9788279009177
Omtale Livslang kjærlighet
Den verdensberømte eksperten på parforhold presenterer i denne boken nye funn fra sin forskning. Mange aspekter ved parforhold er formidlet i John Gottmans øvrige bøker, men her får leseren nøkkelen til livslang kjærlighet: hvordan man beholder magien og pasjonen i parforholdet.

«Vi gled bare fra hverandre» er det vi oftest hører fra folk som har gått gjennom et samlivsbrudd. Faktisk oppgir par i 80 prosent av tilfellene at de har «vokst fra hverandre». Det kunne svært ofte vært unngått, mener John Gottman, og viser hvordan man bygger tillit og bevarer magien - livet ut.

I Livslang kjærlighet har John Gottman funnet en ny og revolusjonerende tilnærming til parforhold og presenterer unike innsikter som ikke kommer frem i hans andre bøker. Gjennom å følge hans enkle, forskningsbaserte og effektive råd, kan du ikke bare forhindre at parforholdet gradvis smuldrer bort, men få magien og pasjonen til å vare. Gottman viser deg hva som skaper den livslange kjærligheten, og hvilken enorm betydning det vil få for livet ditt.

Til toppen