Livslang kjærlighet (Innbundet)

han har forsket på parforhold i 40 år

Forfatter:

og

Christian Heyerdahl (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 352
Forlag: Pantagruel
Språk: Bokmål
Originaltittel: What makes love last?
Oversatt av: Heyerdahl, Christian
ISBN/EAN: 9788279009177
Omtale Livslang kjærlighet
Den verdensberømte eksperten på parforhold presenterer i denne boken nye funn fra sin forskning. Mange aspekter ved parforhold er formidlet i John Gottmans øvrige bøker, men her får leseren nøkkelen til livslang kjærlighet: hvordan man beholder magien og pasjonen i parforholdet.

«Vi gled bare fra hverandre» er det vi oftest hører fra folk som har gått gjennom et samlivsbrudd. Faktisk oppgir par i 80 prosent av tilfellene at de har «vokst fra hverandre». Det kunne svært ofte vært unngått, mener John Gottman, og viser hvordan man bygger tillit og bevarer magien - livet ut.

I Livslang kjærlighet har John Gottman funnet en ny og revolusjonerende tilnærming til parforhold og presenterer unike innsikter som ikke kommer frem i hans andre bøker. Gjennom å følge hans enkle, forskningsbaserte og effektive råd, kan du ikke bare forhindre at parforholdet gradvis smuldrer bort, men få magien og pasjonen til å vare. Gottman viser deg hva som skaper den livslange kjærligheten, og hvilken enorm betydning det vil få for livet ditt.

Til toppen

Andre utgaver

Livslang kjærlighet
Bokmål Heftet 2019
Livslang kjærlighet
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av John M. Gottman og Nan Silver: