Lobby av Katrine Gramnæs (Ebok)
Ebok

Lobby (Ebok)

håndbok i politisk gjennomslag

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.72 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Spartacus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788243012240
Omtale Lobby
Dette er boka for deg som vil overbevise politikere om å gjøre som du vil. Her finner du knepene som virker, enten du trenger å bli hørt i kommunestyret, i fylkestinget eller til og med på Stortinget og i regjeringen.
Prøver du å overbevise kommunestyret om å bevilge penger til ny idrettshall? Kanskje du vil stanse en utbygging som ødelegger et fint turområde? Eller ønsker din organisasjon eller bedrift å få bedre støtteordninger over neste statsbudsjett? Da trenger du å lære effektivt lobbyarbeid.
Skal du nå fram med saken din, må du vite hvordan politikere tenker og hvordan politiske beslutninger tas. Du må vite når du skal være på banen, hvem du skal kontakte, og hvilke argumenter som overbeviser politikere og saksbehandlere.
Boka gir deg konkrete verktøy for politisk gjennomslag og en 10-punktsplan du kan følge for å nå målet.

Katrine Gramnæs har jobbet ti år for SV på Stortinget og to år som politisk rådgiver for tidligere kunnskapsminister Kristin Halvorsen. I dag arbeider hun med å fremme friluftslivets interesser overfor nasjonale og lokale myndigheter, som fagsjef samfunnskontakt i Den Norske Turistforening. Hun holder kurs i politisk påvirkning for store og små frivillige organisasjoner.

Katrine Gramnæs har jobbet ti år for SV på Stortinget og to år i regjeringsapparatet, som politisk rådgiver for tidligere kunnskapsminister Kristin Halvorsen. I dag arbeider hun med å fremme friluftslivets interesser overfor nasjonale og lokale myndigheter, som fagsjef for samfunnskontakt i Den Norske Turistforening. Hun holder kurs i politisk påvirkning for store og små frivillige organisasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Lobby
Bokmål Heftet 2018