Løping (Heftet)

trening for alle

Forfatter:

, og

Magnus Öst (Illustratør) Sindre Grading (Illustratør)

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 146
Illustratør: Öst, Magnus og Grading, Sindre
Forlag: Orage
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283431285
Omtale Løping
Løping kommer i bølger. Men noen av oss slutter aldri.

Ingen form for trening er mer tilgjengelig, enklere å utstyre seg for og mer effektivt enn løping. Kan du gå, kan du løpe. Du trenger bare knyte på deg et par joggesko og åpne ytterdøren, og snart, raskere enn ved de fleste andre idretter, vil du merke betydelig framgang. Den korte turen blir stadig lenger, og beina beveger seg fortere.

I dag er en løpebølge over oss igjen, kanskje den største vi har hatt her i landet. Overalt spretter folk rundt i tights og løpesko, og stadig flere mosjonister tar steget opp til konkurranser. Selv deltakelsen ved maratonløp øker betraktelig hvert år. Vi i Team Santander ser denne nye populariteten overalt rundt oss, men forholder oss ikke til den. For oss er løpingen det den alltid har vært, helt fra barnsben av, ja, helt siden før vi ble langrennsløpere: En evig grunnstein i treningen.

På samlinger løper vi alltid sammen, som et lag, og som konkurrenter. Vi driver hverandre gjennom skog og myr, for ingen blir best i skiløypa uten å holde løpeformen vedlike. Det er den som gir oss fart, kondisjon og harde avslutninger til når de store slagene står til vinteren. Med denne boken inviterer vi deg med på turen. Her gir vi deg tips og treningsmetoder uansett nivå, hjelp til holde motivasjonen oppe og de smarteste kostholdsrådene. Så vi ses vel i skogen, da!

Til toppen

Flere bøker av Sindre Grading, Heidi Pettersen og Frode Bentsrud Hauenschild: